Roligare möten med aktiviteter

När det handlar om konferenser kanske en del fortfarande tänker på klassiska konferenslokaler med stolar i rad och en talar som presenterar nyheter och åtgärder som företaget står inför. Den moderna konferensen har sedan rätt många år tillbaka gått ifrån den klassiska mötesformen till att bli en givande energikick för verksamheten. Moderna möten handlar om att byta miljö, bygga gemenskap och inspirera kollegor och arbetare till att prestera bättre, kort och gott det har blivit att sätta gruppen och individen i fokus och inte bara företaget.

Byte av miljö bra för inspirationen

Att byta miljö och lämna kontoret kan vara bara det en positiv injektion. Det är en av anledningarna till att dagkonferenser har blivit alltmer populära igen, även om två-dagars mötet fortfarande är i särklass den populäraste konferensmodellen. Många väljer även att åka lite längre bort från kontoret för sin konferens, möten i naturen växer sig allt starkare vilket kanske inte är så konstigt då naturen erbjuder en stressfri miljö vilket gynnar konferensen. Körunda Konferenshotell nära Stockholm är en modern konferensanläggning omgiven av natur där naturen är alldeles utanför dörren. Körundas läge, 30 minuter från Stockholm gör att man tar sig enkelt hit, speciellt om man har kontoret söder om city vilket gör att för dina kollegor som bor söder om stan oftast tar sig snabbare till Körunda än in till city. Det är rakt fram och två högersvängar och relativt köfritt alla tider på dygnet.

Välj aktiviteter för mötet

Att man har hela naturen utanför dörren öppnar så klart för många olika konferensaktiviteter, allt från terräng till paddling, bastubad och träning på Körundas yoga-platta. Oavsett väder och vind kan man alltid göra konferensen lite roligare, skulle de regna eller vara trist kan man alltid göra något i anläggningen där man hittar allt i ett och samma hus. Låt din konferens bli en extra givande stund för företaget, gruppen och individen, boka en konferens söder om Stockholm.